Cum obtii un credit de la ifn urgent?

Daca doresti sa accesezi o finantare de la ifn, primul lucru care trebuie sa-l sti este ca acestea practica o dobanda cu mult mai mare decat la banca, dar cum bancile refuza clienti pe banda rulanta, cele mai multe persoane ajung sa acceseze un credit de la institutiile financaire nebancare.

Cum obtii o finantare de la ifn?


Cele mai simple si mai urgente credite oferite vreo data in Romania. Daca te-ai decis sa aplezi la institutiile nebancare pentru accesarea unui imprumut mic sau mare de bani, faci alegerea cea mai potrivita, deoarece suma de bani pe care vrei sa-o imprumuti cu siguranta se aprobe daca ai un loc de munca asigurat.
Pentru a aplica la o finantare nebancare in primul rand trebuie sa ai un loc de munca stabil dupa cum urmeaza.

  1. Daca vrei sa accesezi o suma de bani de pana in 2000 lei si sa-ti fie acordata in maxim 3 ore de la semnarea contractului de creditare, trebuie sa faci dovada ca muncesti cu carte de munca de minim 1 luna prin fluturas de salariu, sunt si unele institutii financiare nebancare care acorda credite doar cu buletinul.
  2. Daca doresti o creditare de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de rambursare de pana la 15 luni, ifn-ul iti cere sa faci dovada ca mincesti de minim 1 pana la 3 luni, totul depinde de la un ifn la altul.
  3. Daca doresti o finantare minim 10000 lei si maxim 90000 lei, trebuie sa faci dovada ca muncesti cu contract de munca pe ultimele 3 sau 6 luni, totul depinde de suma imprumutata si de institutia la care aplici.

Comentarii