De ce Imprumuturile urgente sunt cele mai cautate?

Cele mai multe motive care te impling sa accesezi imprumuturi urgente sunt inevitabiilele greutati care apar fara sa fie invitate. Trebuie sa sti ca pentru aceste oferte s-au inventat imprumuturile pana la salariu.

 Aceste finantari, sunt la mana fiecarui cetatian, deoarece se poate inapoia atunci cand incaseaza salariul, de  acest motiv se numeste imprumutul pana la salariu.

Dar sa nu uitam ca institutiile nebancare ce acortda imprumuturi rapide au si alte oferte, precum finantarea la domiciliu si imprumutul pentru nevoi personale.

Daca doresti o finantare care sa-o achiti cand iti intra bani de salariu in cont, trebuuie sa sti urmatoarele:
  • Finantarea se acorda tuturor persoanelor ce doreste un imprumut de pana la 2000 lei, doar persoanele ce isi asuma ca poate inapoia creditul in maxim 45 zile de la solicitare poate sa acceseze finantare.
  • Actele necesare sunt doar copie dupa buletin si fluturas de salariu.
  • Acordarea se face im maxim 2 -4 ore de la solicitarea si semnarea contractului de imprumut.

Daca doresti o suma mai mare de bani, unele ifn-uri iti pune la dispozitei finantarea la domiciliul clientului.


Aceasta finantare se aplica tuturor persoanelor ce doresc sa acceseze un imprumut, pentru acele persoane ce nu doresc sa se deplaseze de acasa sa plateasca imprumutul obtinut, un agent bancar este trimis luna de luna pentru incasarea ratelor direct de la domiciliu.  Suma pe care o poti accesa este de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni.
Institutiile nebancare acorda si imprumuturi pentru nevoi personale la o dobanda apropriata banci, dar mult mai rapid.


Poti accesa o sume mari de bani la o dobanda rezonabila, mai exact, dobanda se aproprie cu mult de cea practicata de banci. Sumele de bani pe care le poti accesa sunt de minim 10000 lei si maxim 50000 lei.

Documentele prin care trebuie sa faci dovada ca ai de unde plati finantare sunt doar doua, adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si buletinul de identitate.

Comentarii