Cele mai rapide imprumuturi online oferite fara garantii

De cativa ani, institutiile nebancare ofera imprumuturi fara garantii in cele mai rapide conditii de pe piata. Acum nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa sa ceri detaliile imprumutului, cu ajutorul internetului, intri pe site-ul institutului nebancar si aplici online prin simpla completare a formularului de imprumut.

Aceste finantari sunt destinate cu prioritate persoanelor ce au nevoie rapida de o finantare. Ori ce persoana ce are peste 18 ani poate aplica la un credit de la ifn, singura restrictie este sa nu fi un rau-platnic sau restantier daca vrei sa accesezi sume mari de bani, in schimb daca vrei sume de bani de la ifn-urile ce acorda imprumuturile cu buletinul, poti aplica cu incredere si vei primi finantarea - evident ca nu trebuie sa te astepti la o suma mare de bani, doar cat sa treci cu bine luna.
http://crediteurl.blogspot.com/../cum-obtii-un-credit-de-la-ifn-urgent.html

De precizat, aceste ifn-uri ce acorda finantari doar cu buletinul isi asuma un risc mare, riscul ca persoana care face imprumutul sa nu mai achite finantarea, evident ca acestea recupereaza suma pana la urma, dar acest demers costa, si-i costa pe clienti.

In articolul de mai jos va explic pe scurt detaliile detaliile de imprumut a doua institutii financiare 

Primul pe care-l luam la detaliat este Credius. 


  • Poti lua un imprumut de minim 500 lei si maxim 25000 lei.
  • Nu se cere adeverinta de venit daca depuii garantie.
  • Ratele sunt fixe pe toata durata finantarii
  • Ratele se intind pe minim 10 luni si maxim 30 luni
  • Poti aplica daca ai varsta de minim 18 ani si maxim 65 ani
  • Dobanda este de 19% pe an.

Al doilea ifn este Cetelem

Fie ca esti la pensie fie ca esti salariat la acest ifn poti accesa bani cu imprumutul de minim 600 lei si maxim 1.000.000 lei, perioada imprumutului nu trebuie sa fie mai mica de 6 luni si mai mare de 60 luni. Ratele sunt fixe pe toata durata finantarii, fara a se mai putea schimba pe parcursul termenului.


http://uncreditvreau.com


Varsta minima este de 18 ani, iar maximul de varsta, adica daca esti pensionar si vrei o suma de bani, nu trebuie sa ai varsta mai mare de 70 ani.
In 10 minute dupa aplicarea la formularul online de pe site, primesti raspunsul daca te incadrezi si la ce suma de bani. Nu uita ca dobanda anuala este de doar 9,80%.

Comentarii