Se mai acorda credite cu buletinul online

Se mai acorda credite online doar cu buletinul ? Da, se acorda imprumuturi doar cu un singur act, acela find actul de identitate. Spre deosebire de bancile care nici macar nu te baga in seama daca doresti un credit fara adeverinta de venit, la institutiile nebancare ai toate sansele sa primesti o finantare in aceste conditii

 Trebuie sa precizez ca exista ifn-uri ce acorda bani cu imprumutul doar cu actul de indentitate, doar pentru sume mici de bani, sa nu se creada ca institutiile nebancare acorda sume mari de bani fara sa faci dovada ca muncesti cu contract de munca, doar in aceste conditii sunt siguri ca poti inapoia suma de bani imprumutata. Pentru a putea aplica la o finantare pana la salariu, fara adeverinta de salariu, trebuie sa fi cetatian roman si sa depui o declaratie pe propria raspundere ca ai un venit din care poti inapoia creditul obtinut.
Cum v-am invatat, in fie care articol voi prezenta o solutie de creditare, astazi va prezint un imprumut cu buletinul de la creditus, oferit online. Credius ofera credite de maxim 24000 lei pe o perioada de maxim 30 luni, cu posibilitatea acordari creditului fara adeverinta de venit.

Acum nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa pentru a aplica la un credit, pur si simplu aplici online la formularul de contact, iar in maxim 60 minute, un reprezentant al banci te sunta pentru comfirmarea imprumutului si detalierea acestuia. La aceasta finantare poti aplica in ori ce zi, 24 din 24 sunt la dispozitia ta.

Alte detalii importante 

  • Rata dobanzii este de 19%. Lunar se mai adauga 3,6% pentru administrarea contului.
  • Creditele cu buletinul se acorda doar in lei
  • Perioada de creditare este de minim 10 luni si maxim 30 luni
  • Varsta minima este de 20 ani, iar maximul este 65 ani
  • Daca doresti sa accesezi sume mari de bani, trebuie sa depui garantii, pentru sumele de peste 10.000 lei.
Nu uita, inainte de a apela la institutiile nebancare pentru a accesa credite online, intereseazate in primul rand daca banca iti poate acorda finantarea, daca banca nu-ti ofera finantarea, apeleaza in cele din urma la ifn

Comentarii