Se pun la bataie credite cu si fara adeverinta de salariu rapide si online

Bani rapizi online de la institutiile nebancare din Romania, prin oferta de creditare pana la salariu sau prin imprumutul la domiciliu.

Cu siguranta daca doresti un credit fara adeverinta de venit nu ai ce cauta la banca, nici macar nu te-ar baga in seama, ce sa mai vorbim de acordarea unui imprumut.

Marea majoritate a persoanelor ce doresc o finantare doar cu buletinul, nu doresc sume mari de bani, sumele pe care vor sa le accesese sunt doar doar cat sa-si plateasca datoriile, sau achitarea diverselor plati aparute iminent.

Care sunt conditiile de creditare?

Varsta este de minim 18 - 21 ani. Fiecare ifn isi rezerva dreptul de a acorda credite numai anumitor categorii de varsta. Trebuie sa fi cetatian cu rezidenta pe teritoriul romaniei pentru a putea accesa creditul dorit

Suma pe care o poti primi prin finantarea la domiciliu este de minim 100 lei si maxim 3000 lei, fiecare ifn acorda anumite sume de bani.

Daca esti inregistrat in biroul de credite ca rau-platnic sau restantie si nu ai proprire pe tranzactiile bancare, poti apela cu incredere la institutiile nebancare ce ofera aceste tipuri de imprumuturi.
Daca doresti credite prin oferta de finantare la domiciliu pusa la bataie de Provident, aici situatia se schimba radical. Sumele de bani pe care le poti accesa sunt de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni, ratele sunt egale pe toata durata desfasurari creditului. Pentru a putea aplica online la acest imprumut trebuie sa fiti angajat cu contract de munca de minim 1 luna si sa faceti dovada prin adeverinta de venit sau fluturas de salariu, pentru pensionari cuponul de pensie.

Comentarii