Vreau sa accesez imprumuturi online nebancare intr-un timp scurt

Credeti ca se poate accesa imprumuturi online pe termen scurt de la institutiile nebancare?

Se pare ca din 2015 au inceput sa se infinteze tot mai multe institutii ce acorda imprumuturi nebancare pana la salariu - Acum te intrebi ce inseamna finantariile pana la salariu.
Aceste finantari se ofera pentru persoanele ce au ramas in gaura cu bugetul sau are nevoie de o suma mare de bani pe un termen scurt. Prin aceasta oferta poti accesa sume de minim 100 lei si maxim 3000 lei pe o perioada de 30 zile.
Nu uita ca dobanda acestor imprumuturi pe termen scurt este mare, dar nu prea mare daca aveti nevoie urgenta de bani, iar prieteni si familia nu au bani sa va imprumute.

La institutiile financiare nebancare ce intilniti aceasta oferta, puteti accesa finantarea atat cu buletinul cat si cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu, mai exact, sunt institutii ce va cer doar buletinul pentru a primi finantarea, iar altele va cer si fluturas de salariu sau adeverinta de venit.

Astazi va vorbesc despre creditul de la Provident si Vivacredit


Provident este primul ifn care s-a infiintat in Romania si este cel mai avantajos daca muncesti cu contract de munca si poti dovedii cu adeverinta de venit sau fluturas de salariu ca ai de unde platii imprumutul pe care tocmai vrei sa-l accesezi.
La acest ifn ai sansa sa primesti o suma de bani de minim 500 lei si maxim 5000 lei, pe o perioada de maxim 15 luni sau 60 saptamani. Ratele si dobanda este fixa pe toata perioada imprumutului. Atentie! Daca inapoiezi suma de bani imprumutata in maxim 45 zile, platesti dobanda doar pe zilele in care te-ai folosit de bani. 



Vivacredit este unul din zecile de ifn-uri ce ofera bani cu imprumutul pana la salariu. La acest institut poti accesa bani cu imprumutul de minim 100 lei si maxim 1000 lei pe o perioada de minim 30 zile.

Comentarii