Alege acum imprumuturi fara adeverintra de venit acordate in cele mai rapide conditii

Exista institutii financiare ce acorda bani cu imprumutul doar cu buletinul de indentitate si fara adeverinta de venit?

Se pare ca exista aceste tipuri de imprumuturi rapide la institutiile financiare nebancare, acestea sunt singurele ce acorda finantari  doar cu un singur act. Nu trebuie sa te astepti sa accesezi o suma mare de bani, aceste tipuri de ifn-uri acorda bani cu imprumutul pana la salariu de minim 100 lei si maxim 3000 lei, perioada in care trebuie sa restitui bani este de maxim 45 zile.
Nu uita ca fiecare ifn acorda anumite sume de bani, daca vrei sume mari de bani, trebuie sa cauti acel ifn ce-ti ofera suma necesara. Sunt peste 30 de institutii financiare ce acorda astfel de finantarii. Pe zi ce trece, se infinteaza noi ifn-uri, deci, ai de unde alege cel mai bun imprumut care sa-l restitui cand incasezi salariul

Regulile generale de acordare


Varsta minima acceptata difera de la un institut la altul, aceasta este  cuprinsa intre 18 si 24 ani. Daca muncesti cu contract de munca de minim o luna si faci dovada prin fluturas de salariu, poti accesa imprumuturi mari cu o dobanda mai mica decat cei ce acceseaza bani fara adeverinta de venit.

Important de stiut


La majoritatea ifn-urilor ce acorda bani cu imprumutul pana la salariu, poti inapoia bani in ori ce zi, dar sa nu depaseasca termenul limita de achitare. De ex. daca doresti sa inapoiezi bani a doua zi sau a zecia, platesti dobanda doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani.

Comentarii