Credite oferite cat se poate de Rapide si Online. Acum si fara adeverinta de venit

Credite rapide online pentru toate categoriile de varsta, dar nu mai mica de 18 ani.


Multe dintre persoanele ce acceseaza credite online, doresc ca acestea sa fie pe termen cat mai scurt si fara sa depuina garantie sau sa aduca girant.

La numitele credite online, ce sunt acordate prin oferta de nevoi personale, pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru obtinerea creditului sunt extrem de rapizi.

In ceea ce urmeaza va detaliez o banca ce acorda unul dintre cele mai bune credite pentru consum. Aceasta banca se numeste Idea Bank si, acorda ofertele de creditare pentru consum in cel mai simple si mai rapide modalitati de pe piata. Singura conditie importanta la aceasta banca este sa ai un loc de munca pentru a putea accesa creditele rapide oferite prin oferta de nevoi personale.

Credite de nevoi personale de la Idea Bank


In primul rand trebuie sa incepem cu avantajele acestei finantari. Pentru inceput, trebuie sa reti ca, poti aplica online la oferta poua la dispozitie si tot online primesti informatiile necesare accesarii imprumutului.

Este un credit oferit rapid, mai exact, unul dintre cele mai usoare si simple finantari pe care le poti obtine fara adeverinta de venit.

Singurul act de care avem nevoie este buletinul de identitate. De fapt la aceste credite, singurul document necesar este buletinul de identitate.

  • Ai o oferta special creata pentru tine, deoarece poti aplica pentru un credit de maxim 120.000 lei
  • Dobanda este extrem de mica. Aceasta banca se lauda cu dobanzile cele mai mici de pe piata, DAE ajungand doar la 8%.
  • Ai asigurare de viata pentru toata durata creditului

Detaliile ofertei de creditare Selfie


Sumele de bani pe care le poti accesa prin aceasta oferta de nevoi personale este de  minim 3000 lei si maxim 120000 lei.
  • Daca doresti bani cu imprumutul de peste 70.000 lei, banca iti cere un co-debitor ( un girant ). Poti depune si garantii, pentru ca dobanda ta sa fie mai mica, totul este la alegerea ta.
  • Perioada in care poti restitui creditul este de minim 5 luni si maxim 5 ani
  • Modalitatea prin care poti rambursa creditul este extrem de simpla, se poate face prin internet banking sau la sucursalele bancare din orasul tau.
  • Daca obtii venituri standard ( muncesti cu contract de munca ) aceste credite urgente se acorda doar cu buletinul, fara a fi nevoit sa mergi la biroul firmei pentru a cere adeverinta de venit.
  • Se accepta o intreaga varietate de venituri

Conditi de creditare si cum aplici


Caror persoane se adreseaza aceste credite si care sunt conditiile de imprumut?

  • Poti aplica online fara stres si nervi, doarece nu mai trebuie sa astepti la ghiseul banci pentru a cere informatiile necesare. Aplici online la formularul de contact, dupa care te sunam noi pentru a te informa rapid in legatura cu oferta de credit la care ai aplicat. La telefon se va explica pe larg detaliile ofertei solicitate.
  • Poti aplica si la sedile banci
  • Varsta solicitantului nu trebuie sa fie mai mica de 18 ani.
  • Varsta maxima la care poti aplica la aceste credite oferite de idea bank este de 70 ani impliniti la sfarsitul perioadei de creditare
  • Venitul acceptat prin ofertele rapide de nevoi personale sunt de minim 1000 lei pentru o singura persoana si pentru familie 20000 lei.

Recomand cu incredere aceasta banca. O banca de incredere pentru oameni inteligenti.
Oferte credite nebancare oferite rapid si online
Credite Rapide

Comentarii